Retusch - få dina bilder exakt som du vill ha dem

Retusch

Vi är trygga med vår kunskap om bildbearbetning för webb, print och digitala kanaler

Retuschörer finns det många av i världen. Men inte av vår kaliber. Våra retuschörer får ibland även de uppdrag där andra går bet. E-com kräver ofta många stillbilder och rörligt, i ett högt tempo. Genom åren har vi hjälpt många fotografer, byråer, marknadsavdelningar och e-handelsplatser att förädla bilder.
Kund: Arket
Kund: Arket
Kund: HM
Kund: HM

Hantverk och smarta, digitala verktyg

Retusch är ett genuint hantverk. Men det betyder inte att retuschören alltid jobbar ensam. Tvärtom, vi har gärna ett nära samarbete med kreatörerna. Vi använder oss av digitala samarbetsplattformar där retuschör och uppdragsgivare kan lämna omedelbar feedback. Alla i teamet har tillgång till den senaste versionen, kan skriva kommentarer, följa upp och jämföra versioner. Ända tills materialet är exakt som vi vill ha det.

Vår service slutar inte när din bild är retuscherad

I många projekt är retusch endast en del av många olika steg. Därför släpper vi inte taget när bilden är retuscherad. Mods hjälper dig gärna hela vägen, med samma höga kvalitetskrav. Vi ser till att dina bilder och kampanjer publiceras på webb, digitala kanaler och print, oavsett upplaga, volym eller antal kanaler. Vare sig du behöver ta fram original eller vill vara helt säker på att din kampanj ser likadan ut på alla medier och kanaler, har vi expertkunskapen och verktygen.

Här kan du läsa mer om relaterade tjänster
Proofing / utskrifter
Color Management
Orginalarbete

PreMedia

PreMedia - länken mellan kreativitet och publicering

Artworks, språkanpassningar, eller kataloger, allt blir optimerat för sitt slutmedia.

Läs mer om PreMedia