Vi älskar retusch, färg och digital bildbehandling

Om Mods

Det här är Mods - Vi får dig att se bra ut

Ja, vi älskar retusch, färg och digital bildbehandling. Många är de fotografer, byråer och marknadsavdelningar som vi har hjälpt att få ut det absolut bästa ur varje bild och kampanj, hela vägen från idé till slutmedia.

Tillräckligt bra räcker inte

Vi anser att "good enough" inte är tillräckligt bra. För varför nöja sig med tillräckligt bra när vi har både kunskapen och tekniken att nå till stjärnorna? För oss är begrepp som Color Management, PreMedia, FOGRA, GRACol och DAM inga konstigheter utan ett bekvämt vardagsspråk.

Vi är en samling hängivna kollegor som retuscherar, formger, animerar, fotograferar, projektleder, konsulterar och kvalitetsgranskar, alltid för ett perfekt resultat. Kontakta oss gärna!

Ett klimatneutralt företag

Vi är stolta över att vara ett klimatneutralt företag och klimatkompenserar självklart för alla våra utsläpp.

H&H Group

Mods - En del av H&H Group

H&H Group är en ledande byrågrupp för kommunikationsexperter med över 500 konsulter från 15 byråer: Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Springtime-Intellecta, Identx, Jung Relations, Creo Media Group, Berntzon&Bylund, Nordic Morning, Mods, Involve, Consilio, Bysted, Savvy, Axiom Insight och Wonderland med kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Helsingfors och London.

halvarssongroup.com