Vi älskar retusch, animeringar och digital bildbehandling

Om Mods

Det här är Mods - Vi får dig att se bra ut

Ja, vi älskar retusch, animeringar och digital bildbehandling. Många är de fotografer, byråer och marknadsavdelningar som vi har hjälpt att få ut det absolut bästa ur varje bild och kampanj, hela vägen från idé till slutmedia.

Tillräckligt bra räcker inte

Vi anser att "good enough" inte är tillräckligt bra. För varför nöja sig med tillräckligt bra när vi har både kunskapen och tekniken att nå till stjärnorna? För oss är begrepp som Color Management, PreMedia, FOGRA, GRACol och DAM inga konstigheter utan ett bekvämt vardagsspråk.

Vi är en samling hängivna kollegor som retuscherar, formger, animerar, fotograferar, projektleder, konsulterar och kvalitetsgranskar, alltid för ett perfekt resultat. Kontakta oss gärna!

Ett klimatneutralt företag

Vi är stolta över att vara ett klimatneutralt företag och klimatkompenserar självklart för alla våra utsläpp.

Nordic Morning Group

Mods - En del av Nordic Morning Group

Nordic Morning Group Plc är en kommunikationskoncern som huvudsakligen är verksam i Norden. Koncernen består av tre affärsområden: Nordic Morning fokuserar på data-driven marknadsföring och service design, Edita Prima skapar automatiserade kundkommunikationstjänster och Edita Publishing utvecklar smarta inlärnings- och informationslösningar. Nordic Morning Group har kontor i Stockholm, Helsingfors och Malmö. I koncernen ingår Nordic Morning Sweden AB och Mods Graphic Studio AB i Sverige samt Nordic Morning Finland Oy, Edita Publishing Oy och Edita Prima Oy i Finland.

nordicmorninggroup.com